5.11.2013

Day 55

Vaikka mulla oli perjantaina tosi hoikkis olo ja vyökin meni tiukemmalle, niin eilinen aamupaino oli sama kuin viime maanantaina 80,8kg. Varmaan juodut oluset ja muutamat sunnuntain leffasipsuloiset vaikuttivat tähän... Pitikin mennä syömään niitä, mur minä!



Tämä viikko on viimeinen liikuntatsemppaus viikko ja mulla tuli jo viime viikolla vaaditut 24h/kk sisällä täyteen :) Siltikin tsempataan vielä tää viikko ja pyritään siihen 6-8 tuntiin. Ensi viikosta starttaamme uuden 4 viikon tsempin!

Eilen kävin taas pumpissa. Aamulenkkejä en oo vielä tällä viikolle tehnyt. Tänään väsytti niin kauheesti aamulla, kun piti tuijottaa Black Swan leffa ja senkin jälkeen ajatukset vaan pyörivät, enkä saanut nukuttua. Lisäksi vielä satoi vettäkin... Tekosyitä! Huomenna pakko herätä!

5 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ollut reipas! :) Kara the superurheilija :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  2. Reipas ei oo ees oikee sana tähän, himourheilija :D

    VastaaPoista
  3. Liikuntaspurttimoottori! :) Ja elä huoli, turvotukset lähtee ihan varmasti parissa päivässä, niin ne aina tekee kun liikkuu ja syö taas hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos :D Varmaan helpottaa se et oon aikoinani ollut ihan hullu urheilun kanssa niin löytyy se liikunnan ilo helpommin. Silloin oli kyllä enemmän aikaakin, kun ei tarvinnu tallilla käydä niin saatto heittää 3-4x viikossa 10-18km juoksulenkin ja käydä pari kertaa salilla, sit viel lenkittää koiria ja satunnaisesti eksyä vielä jumppaan... Huh kun nyt miettii tota niin tuntuu aika kaukaselta :P

    VastaaPoista