22.9.2013

Day 11

"Jokainen päivä tästä eteenpäin tulee olemaan mahtava, koska jokainen päivä on askel kohti parempaa terveempää elämää." I used to be fat  ohjelman personal treiner  sanoi yli 130 kiloissa teinille laihdutukset alussa. Minusta aivan törkeän hyvin sanottu ja samaa asennetta omaan elämään pitää ottaa!

Telkkarista tulee paljon laihdutusohjelmaa, jotka antavat ihan valheellisen kuvan laihdutuksesta. Ensinnäkin ihmiset jotka lopettavat duunit ja kaikki vuoden ajaksi, jotta vois keskittyä täysillä elämäntapa muutokseen. Ihmiset laihtuvat monta kiloa viikossa ja treenaa 8 tuntia päivässä. Kenellä normaalilla työssä käyvällä ihmisellä on varaa lopettaa duuni ja aikaa treenata päivittäin monta tuntia? Mitä näille ihmisille tapahtuu laihdutusurakan jälkeen, silloin kun kukaan ei enää vahdi syömisiä ja liikuntaa ja täytyy palata normaaliin elämään? Patrik Borg juttelee tästä samasta asiasta blogissaan Pöperöproffa.




Jotain hyvää näissä ohjelmissa kuitenkin on pt miehet! Nam ;)

Josef Gloor
Mun piti olla juomatta nyt pitkään, mut mut... Eilen iltalenkillä käppäilin naapurin ohi ja hän pyysi synttärikakkukahveille. En ottanu kahvia enkä kakkua, mut konjakkia otin. Otin myös 2 olutta, jonka jälkeen otin kotona yhden siiderin ja lähipubissa biljardipelin seurana lonkeron, Ville Vallattoman ja pienen oluen, kotimatkalla join vielä siiderin. Vaaka tuskin tykkää tästä huomenna....

Viikonlopun syömiset on kans ollu  vähän sitä sun tätä. Eilen aamulla ruisleipää kasviksilla ja munakasta, päivällä kebab salaatilla, eikä muuta. Tänä aamuna sämpylä kasviksilla ja smoothie, päivän muut ruuat pitäs nyt yrittää syödä kunnolla. Mitenhän mä oppisin tykkäämään ruuanlaitosta niin et löytäsin motivaatiota sen laittamiseen?

Aika paskat syömiset, mutta tärkeintä on nyt se, etten ahmi. Tarviisin henkilökohtasen kokin kotiin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti