18.9.2013

Day 7

5.50 herätyskello soi ja minua väsyttää. Repäisen kuitenkin itseni äkkiä ylös. Helvetin hyvä kikka pitää puhelinta vähän kauempana, ei saa suljettua herätystä nousematta sängystä. Kaikkella sitä joutuuki itseään huijaamaan!

Lenkillä päähäni hiipii ärsytys siitä, että laihiksella se ruoka on aina mielessä. Milloin saan taas syödä, mitä söisin? Toisaalta se ei kyllä poikkea siitä läskeilyelämästäkään, silloinkin jatkuvasti miettii syömisiä.

Pitäisi löytää jostain aikaa ruuan laitolle. Normaali arkipäivät mulla menee näin: 5.50 herätys ja lenkki/kuntosali. 7 aikoihin suihku, laittautuminen, aamupuuro tai rahka ja tuoppillinen vettä. Töihin lähtö 8.00, töissä 8.30-17. Töistä tallille, tallilta kotiin n. klo: 19-20. Ei löydy paljoa kiinnostusta ruveta kokkailemaan kasin jälkeen. Evästä pitäs siis laittaa viikonloppuisin iso satsi ja ottaa duuniin mukaan pakkasesta. Töihin pitäs ottaa lounas, välipala ja päivällinen, jotta ruokailut menis oikein ja illalla ei tulis ahmimisen tarvetta, vaan tulis syötyä pelkästään iltapalarahka tai joku muu prodepitoinen syöminen.  Luvattoman monta päivää oon vetäny duunissa pelkällä kahvilla ja suklaalla tai hakenu kaupasta nopeeta einestä tai pikaruokaa ja illalla tyhjentänyt jääkaapin.



Tällä viikolla oon syöny töissä salaattia, raejuustoa ja lihapullia, tänään vedin ällöttävää einestä Pororuukkua. Välipalaksi oon ennen tallille lähtöä vetänyt rahkaa ja mehukeittoa. Nää safkat ei vaan riitä, kun pitäis yrittää pitää itsensä kylläisenä ja syödä ainakin 5 x päivässä.

Kaupasta saa käteviä valmispusseja salaattia, jos ei oo jaksanu
kotona tehdä valmiiksi mitään ja terveellistä evästä pitäis saada.

Viikonlopuksi siis tekemistä, pakastimen täyttäminen itsetehdyillä eväillä!

Lupauduin menemään kahvakuulatreeniin to tai pe aamuna duunikaverin kanssa. Mun eka kerta kahvakuulassa ja luulempa kuolevani...

Tärkein eilen miettimäni asia: Jos jatkaisin vanhoilla elintavoilla painaisin vuoden kuluttua melkein 100kg! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti