27.9.2013

Day 16

Ulkona alkaa olla iltaisin tosi pimeetä. Mietin eilen et miten helvetissä mä uskallan kävellä kohta aamulenkkiäkään? Mielikuvitus laukkaa aika villinä iltaisin koiran kanssa. Mitään ei eteensä nää ja kaikki varjot, puut ja rapinat voi olla ihan mitään vaan. Apuva! Joo ja kyllä, asun pöndellä. Täällä ei tosiaan oo mitään sellaisia hienouksia, kuin katuvalot. Lenkillehän siis varustaudutaan heijastinliivillä ja otsalampulla. Molemmat ostalamppuni ovat vaan mystisesti rikkoutuneet... Tulis jo lunta niin helpottas! Aamulla kuuden aikaan on vielä suht. valosaa niin pystyy menemään, mutta tuskin on kauaa.

Tarvitsen uusia ulkoiluvaatteita. Toisaalta ei huvita ostaa mitään uutta, koska vanhatkin menee kohta varmasti taas päälle, mut toisaalta olis ihan kiva ulkoilla kunnon varusteissa. Takit menee päälle ihan jees, mut housut ei tosiaankaan. Nyt oon ulkoillu collegehousuissa, koska ne on ainoot mitkä menee päälle. Jospa sitä nyt sit kuitenkin sit muutaman oiron viittis tuhlata kunnon varusteisiin niin ehkä toi liikuntakin taas maistuu jolloin tapaa paremmalle.

Sitten vielä hehkutus, eli siis mun paino on pudonnu sen verran, etten ole enää merkittävän ylipainoinen vaan lievästi ylipainoinen :) Piti vielä tää tsekata eilen illalla painoindeksilaskurista. Normaalipainoon olis sit semmonen 12-13kg matkaa. Tuntuu paljolta, mutta ajattelen sen niin päin, että jos olisin jatkanut paskoja elämäntapoja vielä niin normaaliin painoon ois voinu olla 24-26 kiloakin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti