7.10.2013

Day 26

Tänä aamuna olis ollu punnituspäivä. En menny kuitenkaan vaa'alle, kun menkat alkoivat. En halunnu pahaa mieltä turvotuksesta tai viime viikon salasyöpöttelystä. Nyt pitäis sitten pysytellä tiukkana. Ei saa antaa itselleen syytä mässäillä ihan vaan siksi, että menkat, keljuttaa ja koskee.

Tänä aamuna kun tujottelin itseäni peilistä juolahti mieleen seuraava asia; kehonkuva. Musta mä näytän peilistä ihan kauniilta ja normaalipainoiselta. Vaatteet, vaaka ja valokuvat kertovat sen karmean totuuden. Miten se omakuva voikin vääristyä niin kamalasti? Osakseen on varmasti syynä se, että katsoo itseään joka päivä. Ei huomaa, kuinka ne kilot vaan kertyvät ja kertyvät, silmä tottuu.

Blogillani on 5 lukiaa :D Hauska huomata, et joku näitä mun aatoksia käy täällä kyttäilemässä!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä! Eiköhän se tuosta rullaa, etenkin kun välttää kaikki "itsaritilanteet" vaa'alla sillon kun on itsestä riippumatonta turvotusta :) Se on kyllä jännä miten silmä tottuu omaan ulkonäköön. Sinänsä loppujen lopuksi aika harmillista että vaikka itse olisikin ihan tyytyväinen ulkomuotoonsa, vaaka, vaatteet ja BMI sanelevat ihan muuta.
    mannamasu.blogspot.fi

    VastaaPoista