14.10.2013

Day 33

Aamupaino 81,4kg.

-1,4kg aloituksesta ja olen opetellut tätä uutta elämää kuukauden. Ensimmäiset 2 viikkoa meni syömisten kanssa hyvin, mutta viikonloppuna tuli törpöteltyä. Tästä seuraavat kaksi viikkoa olenkin salasyönyt töissä konvehteja ja jättänyt aterioita välistä. Luisunut siis samaan vanhaan paskaan.

Jos olisin ollut kunnolla niin olisin varmasti pudottanut ekalla viikolla 2kg ja siitä loput viikot ainakin sen turvallisen ja järkevän 0.5kg viikossa. Nyt olis paino jo kivasti seiskalla alkava.

Positiivista tässä nyt kuitenkin on se, etten ole saanut ahmimiskohtauksia (jos nyt yletöntä märää konvehteja päivässä ei lasketa) ja että paino on kuitenkin pysynyt alempana :)

Tänään alkaa liikuntahaaste. Kirjoitin väärin aikaisemmin, siis haaste on liikkua kuukauden aikana 24h tai 6h viikossa. Periaatteessa helppo nakki, mullehan tulee aamulenkeistä ja ratsastuksista toi helposti täyteen, mutta haluaisin nyt lisätä sitä muuta liikuntaa myös. 2h aamulenkkejen ja ridasuten lisäksi olis tarkotus tehdä, joko ryhmäliikuntaa, kotijumppaa tai punttia. Tänään aloitan Jutan tekemällä kotijumppa ohjeella, joka tuli tutuksi, kun oli superdietillä.

Toivon kovasti, että kompuroinin jälkeen tämä uusi intoni nyt jaksaisi jatkua ja tämän viikon pöhötyksen sulattelun ja neisteiden poistumisen jälkeen paino olis 80kg.

1 kommentti:

  1. Onnea pudotuksesta! Kyllä se vauhti siitä kiihtyy pikku hiljaa opetellessa :) ja mikäs kiire tässä on? :) Toivottavasti spurttihaastekkin auttaa asiaan, suunnitelmat ainakin näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista