24.10.2013

Day 43



Tällä viikolla oon ollu tosi surkea laiskimus aamulenkkien ja tallilla käymisen suhteen. Tiistaina kävin huitasemassa aamulenkin ja tallilla, muuten oonkin ollu sadetta paossa peiton alla. Eilen en viittiny lähteä enää töistä päästyäni 18.30 tallille pimeään hortoilemaan. Laiska hevosen ja koiran omistaja, onneksi tiedän, että hevonen hoidetaan hyvin vaikka en tallille ehtiskään. Tänäänkin tuntuu tulevan vettä, kuin Esterin peräpäästä, mutta pakko mennä liikuttamaan hevonen.

Tänään revin itseni aamulla puntille. 6.40 olin siellä jo juoksumatolla veryttelemässä. Yleensä lämmittelen 5-10min juoksumatolla juosten ja kävellen, pyörittelen siinä samalla hartioita, että kiertäis veri silläkin osastolla paremmin. Punttia teen EFBW (Extra fat burning workout) ohjelmalla, nopea ohjelma, jolla ei tarvii kökkiä salilla montaa tuntia. Liikkeet tehdää ns. jättiläissarjana eli kaikki liikkeet putkeen, jokaista liikettä 20 toistoa ja sitten uusi kierros, yhteensä 3 kierrosta. Tänkin ohjeen oon säilöny Jutan superdieetti jaksolta. Mä tykkään tästä reenistä paljon!

Tää olikin nyt sitten eka punttiskäynti piiitkiiin aikoihin, tavoitteena ottaa tää nyt ohjelmaan niin, että 1-2 x viikossa puntti tai sitten ryhmäliikunta toisena. Voihan se olla et kun taas innostun puntista, niin en jaksa muualla käydäkkään. Puntti sopii kyllä mun aikatauluihin parhaiten, voi mennä, kun haluaa ja ehtii. Mähän oikeestaan ehdinkin vaan aamuisin ja aamu onkin paras aika reenata, saa huiskia ihan miten haluaa.

Puntin jälkeen kävin vielä 12min solariumissa. Saliltani löytyy myös infrapunasauna, jossa halusin käydä, mutta aamusin ei siihen oo aikaa. Vois yrittää joskus viikonloppuna käydä siellä reenin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti